Spring til indhold

indkøb, marketing & produktion

Det hænger sammen 

huset i Lyngby

her sørger vi dagligt for at det hele hænger sammen

Vi er et team af engagerede medarbejdere, hovedsageligt uddannet indenfor den grafiske sektor, som dagligt styrer opgaverne på alle ovennævnte punkter. Vores erfaring og alsidighed gør os i stand til at levere komplette emballageløsninger, både som en standardløsning, men også som en skræddersyet løsning fra idé til færdig emballage.

Kb2

Huset har nu igennem to generationer opbygget et godt, sikkert og koncentreret netværk af agentaftaler. Gennem denne lange årrække har vi opbygget et utrolig stærkt samarbejde og sikkerhed med vores partnere. Fabrikken besøger vi løbende hele året rundt, for at opbygge og pleje et personligt forhold til vores eksterne kollegaer – det er for os et vigtigt parameter i optimeringen af processerne.

KB2 er en salgs- og marketingsvirksomhed der udvikler og styrer emballageløsninger til food og non-food virksomheder i hele Skandinavien.
Vores fabrikker er nøje udvalgt, for at kunne efterleve de krav der stilles i dag. Her taler vi om en høj ensrettet kvalitet på produktet hver gang.
Høj leveringssikkerhed – stor fleksibilitet, med innovation i højsædet.

flexibilitet

Slutkunden/detailledet er ens overalt – ting ændres fra dag til dag. Nyt design, nye mærkninger, vægtangivelser etc. Levering til tiden er et must, det ved vi og det står vi og vores fabrikker inde for. Udover det ved vi at flexibilitet er en afgørende faktore. I forbindelse med dette har vi udviklet et system der hedder 30/70 – hvad det går ud på, uddyber vi gerne. Yderemere er vores fundament bygget solidt op på mere end en samarbejdspartner. Dette giver os muligheder for at finde den hurtige løsning i de pressede situationer. 

et godt samarbejde

Er prisen aktuel, hvis ikke produktet kører optimalt i produktionen? For os er prisen selvfølgelig et vigtigt parameter, men det afgørende er at det analyserede materiale fungerer optimalt i jeres produktion. Samtidig med at tryk/foliekvalitet lever op til det som forventes i salg og marketing.

teknologi og pris hænger sammen

Et afgørende kriterie for vores fabrikker, er at de har den nyeste teknologi og hele tiden følger med tiden. Den nyeste teknologi og de nyeste maskiner giver ikke bare mulighed for innovative løsninger, høj effektivitet og kvalitet, men også god økonomisk mening, som driver priserne i en nedadgående retning. Jo mere effektive vi er i produktion, jo bedre økonomi opstår.

Bæredygtighed - Bioplast, plast, papir?

En udvikling som vi sætter en dyd i intents at gå ind i, og vi er derfor klar til at tilbyde jer flere alternativer. Vi kommer gerne ud, eller byder jer velkomne i vores hus i Lyngby, så I kan høre nærmere om de forskellige alternativer vi kan tilbyde.
Bæredygtighed har mange vinkler.

KONTAKT OS HER

Telefon: +45 4566 2424
Email: info@kb2.dk

Addresse: Lyngby Hovedgade 37
DK-2800 Kgs. Lyngby