VI FORSTÅR JERES UDFORDRINGER

KB2 har gennem mange års erfaring opbygget viden og erfaring om udvikling, produktion og design af folie. En viden og erfaring som vores kunder drager fordel af.

KB2’s rødder går mere end 20 år tilbage. Vi har i al den tid produceret og udviklet emballageidentiteter til detailhandlen.
Vi har bl.a. udviklet en patenteret folie, der stadig bruges den dag i dag.

I de 20 år har vi både haft produktion via HC Emballage samt grafisk bureau Konceptbureauet, som udviklede grafiske identiteter på emballage.

For fem år siden valgte vi at slå de to firmaer sammen og i dag hedder vi KB2.

Siden etableringen af KB2 har fokus været, at levere den bedst mulige industrifolie – uden at gå på kompromis med hverken pris, kvalitet eller fleksibilitet. Vi går altid i dybden med de opgaver vi bliver stillet og vi analyserer altid hele vejen rundt både på kvalitetmæssige og grafiske udfordringer. 

Vi tror udformningen af den rigtige emballage er det vigtigste redskab i jeres markedsføring. Slaget slås i butikken. Hvordan det hænger sammen uddyber vi gerne nærmere.

VI TROR PÅ LANGVARIGE RELATIONER

Hos KB2 tror vi på værdien af langvarige relationer. Det gælder både i forhold til kunder og andre samarbejdspartnere. Det betyder derfor meget for os, at holde en løbende dialog. Det tror vi nemlig er med til at skabe og vedligeholde den gode relation. Vi vil derfor rigtig gerne bruge vores tid på dialog om jeres behov og udfordringer, sådan vi bedre kan forstå jer. I er velkomne til at kontakte os – vores dør er altid åben.

Kontakt os idag

PRÆCISION OG DIN SIKKERHED

Vi kender godt udfordringerne i dagligdagen på industriprodukter samt detailledet.

  • Altid levering til tiden
  • Kvalitetssikring
  • Fleksibilitet

Kort sagt er vi på for jer 24/7, så vi er altid parate til at tage imod de udfordringer som løbende dukker op.  

Kontakt os i dag.

Lyngby Hovedgade 37
2800 Kgs. Lyngby

Tlf: +45 45 66 24 24
info@kb2.dk

KB2 har gennem de sidste 20 år løst opgaver for detailbranchen. Vi har et specialiseret team som er 100% fokuseret på innovation og produktion af emballage. Vi har et stort knowhow i alt lige fra udvikling af det kreative koncept ned til mindste detalje af produktionen.

 

KB2 er registreret hos Fødevarestyrelsen til markedsføring af fødevarekontaktmaterialer

Per Christiansen
Direktør