Sådan arbejder vi —

VI TÆNKER EMBALLAGE 24 TIMER I DØGNET

Vi mener at kunne gøre en forskel for dit produkt og din bundlinie.

Vores innovative tankegang handler om at kunne se opgaven fra alle sider og i det rette perspektiv – og den rigtige løsning skabes på baggrund af forståelse af produktionsmuligheder og materialeforståelse samt et stort kendskab til in-store og forbrugeradfærd – og ikke mindst at vores fabrik udelukkende har fokus på industrifolier til fødevare industrien og supermarkedskæder i hele Europa.

Vores mission er skabe en virksomhed der yder en maximal service for vores kunder – vi står til rådighed døgnet rundt og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at løse kundens behov – vi ved hvad fleksibilitet og en hurtig reaktionstid betyder når man har allermest brug for den. Vi lægger samtidig vægt på et godt købmandsskab og at alle i kæden tjener penge og at den rette service og rådgivning er nøglen til en succes.

Research og analyse:

I tæt samarbejde med kunden udvikler vi en platform for opgaven – som danner grundlag for det endelige resultat. Vores erfaring og kompetencer og ikke mindst vores nysgerrighed danner grundlag for vores ide-generering.

Grafisk design og konceptudvikling:

Vi sammensætter et kreativt team efter opgaven – og løser opgaven ud fra en gennemtænkt strategi – hvor emballagen skaber merværdi for vores kunder. Vores tætte kontakt til industrien i mange brancher åbner mulighederne.

Implementering:

En vigtig del af vores arbejde er at følge projektet hele vejen fra idé til emballagen møder forbrugeren. Vi ser det som essentielt, at vi holder en tæt dialog med produktions- og marketingafdelingen for at sikre os, at kunden får det optimale udbytte af deres investering.

HER BETYDER
ERFARING ALT

Erfaring er den bedste platform for innovation. Vi baserer vores arbejde på mere end 20 års dedikeret arbejde med produktion og emballage. Vi kan derfor styre udenom faldgruberne, også når vi sammen skal forny emballagen i form, design og materiale. Det handler også om at kunne tænke hele vejen rundt om en sag.

Lyngby Hovedgade 37
2800 Kgs. Lyngby

Tlf: +45 45 66 24 24
info@kb2.dk

KB2 har gennem de sidste 20 år løst opgaver for detailbranchen. Vi har et specialiseret team som er 100% fokuseret på innovation og produktion af emballage. Vi har et stort knowhow i alt lige fra udvikling af det kreative koncept ned til mindste detalje af produktionen.

 

KB2 er registreret hos Fødevarestyrelsen til markedsføring af fødevarekontaktmaterialer

Per Christiansen
Direktør